Fes clic al títol de l’esdeveniment per saber-ne més:

L’esdeveniment final en el treball: bones pràctiques en l’aprenentatge integrat en el treball inclusiu a l’educació superior

Quan el projecte In-Work arriba a la seva fi després de dos anys d’esforç dedicat, se celebrarà l’acte final “Best practices in Inclus Work-Integrated Learning in Higher Education”, per celebrar el seu èxit i presentar-ne els resultats.

Aquesta iniciativa, que va començar l’any 2022, aborda el paper de la universitat dins de la seva regió de referència com a motor d’una cultura inclusiva, desenvolupant i provant un model d’intervenció centrat en la relació entre l’interior i l’exterior de la universitat i la implicació. de la gent. El projecte utilitza el mètode Work-Integrated Learning (WIL), que inclou l’aprenentatge basat en el treball (pràctiques i pràctiques) per donar suport a les persones amb necessitats especials a dur a terme experiències d’aprenentatge significatives amb el món laboral.

L’esdeveniment final tindrà la forma d’un seminari web, per garantir que tothom hi pugui participar. El webinar es farà a través de Microsoft Teams, el dijous 10 d’octubre de 2024 de 10 a 11:30 h CEST.

L’esdeveniment començarà amb una visió general del projecte i després passarà a una presentació de les directrius WIL i testimonis reals dels implicats. L’acte conclourà amb una sessió interactiva de preguntes i respostes.

Si esteu interessats a assistir, podeu trobar l’enllaç d’equips aquí. Uneix-te a nosaltres per explorar com l’aprenentatge inclusiu integrat en el treball pot impulsar un canvi positiu a l’educació superior i més enllà!